• fara nervi, furie
 • fara certuri
 • fara stari depresive
 • fara dependenta
 • fara pofta de mancare
 • Testeaza-ti nivelul de stres

 • Stresul ocupational

 • Buton Vrei sa dormi?

 • Comunicare

  O primavara FARA PROBLEME!

  Auzi cel putin o data pe luna din partea sotului sau prietenului tau ca nu se poate discuta cu tine, ca esti iritata, nervoasa, ca iti schimbi starea de la un moment la altul sau pur si simplu ai o stare de disconfort, mananci foarte multe dulciuri, te dor spatele si sanii sau te simti foarte obosita.

  Toate acestea ti se intampla mereu cu cateva zile inainte de menstruatie si poarta denumirea de sindrom premenstrual.

  Bien Plus este singurul complex natural impotriva simptomelor specifice sindromului premenstrual, premenopauza si menopauza si iti vine in ajutor pentru a te simti in largul tau in zilele cu probleme.

  Cum actioneaza?

  • Ajuta la echilibrarea emotionala
  • Conduce la instalarea unei stari derelaxare si calm
  • Reduce tensiunea nervoasa

  Ne dorim sa cunoasteti experienta zilelor fara probleme alaturi de Bien Plus, sa fiti vesele si sa aveti buna dispozitie toata luna, asa ca va oferim cadou cutii Bien Plus si un colier trendy. Tot ce trebuie sa faceti pentru a castiga premiile este sa participati la concursul de pe pagina noastra de Facebook – Laboratoarele Fiterman.

  Acesta este regulamentul concursului:

  1.Dati like paginii noastre, Laboratoarele Fiterman
  2.Dati like si share la fotografia concursului Bien Plus
  3. Dati tag pe fotografie la inca doua prietene de-ale dumneavoastra
  4.Odata parcursi pasii anteriori, puteti castiga un colier trendy si cutii Bien Plus, pentru dumneavoastra si prietenele dumneavoastra!

  Concursul se desfasoara in perioada 8.03.2013 – 21.03.2013. Vor fi desemnati 3 castigatori, prin tragere la sorti, prin intermediul site-ului http://www.random.org/.
  Fiecare castigator va primi un colier trendy si cate o cutie de Bien Plus (vom oferi inca doua cutii de Bien Plus si pentru prietenele care au fost taguite in afisul concursului).

  Mult succes!

   

  Regulamentul concursului

  1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

  1.a.Organizatorul campaniei este Fiterman Pharma, persoana juridica romana, cusediul in Iasi, Sos Pacurari, nr. 127, jud. Iasi. Participantii laconcurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficialal Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuareRegulament Oficial).

  1.b.Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.bienplus.ro

  2. DREPTUL DE PARTICIPARE

  Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

  La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania,mai putin angajatii societatilor Fiterman Pharma si ai companiilor implicate indesfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie,furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.

  3. PERIOADA DE DESFASURARE

  Concursulse va desfasura incepand cu data 8.03.2013 si se va incheia la data de 21.03.2013. Inscrierile in concurs se vor opri la data de 21.03.2013, ora 12.00. Orice participant care incearca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat inconsiderare.

  4. MECANISMUL CONCURSULUI

  Iata ce trebuie sa faceti: dati Like paginii noastre de facebook – Laboratoarele Fiterman, dati Like si Share concursului pe profilul dumneavoastra, dati Tag pe fotografia concursului la inca doua persoane. Data limita:21 martie. Vor fi desemnati 3 castigatori, prin tragere la sorti cu ajutorul programului http://www.random.org/. Pentru orice alte intrebariscrieti pe [email protected]

  5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

  a.Sunt inscrisi in concurs toti concurentii care dau like paginii de facebook Laboratoarele fiterman, dau like si share fotografiei concursului si taguiesc inca doua persoane pe fotografia concursului. Cei 3 castigatori sunt anuntati pe pagina de Facebook, Laboratoarele Fiterman si pe site-ul www.bienplus.ro.

  6. PREMII

  1. Cele 3 premii constau in cate 1 colier si 3 cutii de Bien Plus.
  2. Premiile nu se acorda in bani.
  3. Premiile vor fi revendicate in termen de 10 de zile de la data anuntarii castigatorilor si confirmarea acestora.

  7. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

  Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe www.bienplus.ro . Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

  8. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

  Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, inconformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

  Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si apartenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de aparticipa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

  La cererea scrisa a participantului, organizatorul se obliga:

  • Sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nudatele personale ale solicitantului.
  • Sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in dateanonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cudispozitiile legale.
  • Sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

  9. DISPOZITII FINALE

  • Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
  • Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata acastigurilor.
  • Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele,adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitarede catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.
  • Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.
  • Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cuconditia de a publica respectivele modificari pe www.bienplus.ro. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.
  • Daca utilizatorii incalca buna functionare a concursului sau incearca fraudarea acestuia, si actul este demonstrat, organizatorul isi rezerva dreptul sa descalifice participantii, fara drept de apel. Reinscrierea in concurs se facenumai daca utilizatorul are dovada ca regulile concursului au fost intotalitate respectate.
  • Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor face pe adresa dee-mail [email protected], pana la data la care acest regulament produceefecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie niciocontestatie.